TRADEKRAFT

We bring fresh and vibrant color


“Our lifetime goal is providing tailor-made services and solutions from A to Z, that is

built around our core values, with quality assurances but at affordable expense.”

Who we are


Tradekraft is een toonaangevend bedrijf dat zich specialiseert in multidisciplinaire dienstverlening op het gebied van engineering, eventmanagement, asset management en interim projectmatig ondersteuning.


Met een sterke focus op communicatie, visie en inzet.

Tradekraft kent een lange en mooie geschiedenis en dat is vooral te danken aan ons oog voor de toekomst. De betrokkenheid van onze vakmensen is sterk voelbaar. We zijn een toegankelijke organisatie met een familiaire cultuur en Engelse roots. Echte teamspelers. Meegaand naar de klant, loyaal aan onszelf.

Als familiebedrijf geloven wij dat familie verder reikt dan allen bloed. het gaat om hoe je samenleeft, werkt en betrokken je bent met een ander. Openheid en eerlijkheid, goed met elkaar communiceren, gemaakte afspraken nakomen zijn onze kernwaarden.


Flexibiliteit, betrouwbaarheid, transparantie en kennis zorgen voor langdurige en diepgaande relaties met onze klanten. Samen met ons team werken we iedere dag hard aan oplossingen voor onze betrokken partners.


Het is niet wat we doen, maar wie we zijn.


WE ARE TRADEKRAFT!

Our mission


Onze missie bij is om waarde toe te voegen aan de projecten van onze klanten. We streven ernaar om uitmuntendheid te bereiken met als doel succesvolle resultaten te behalen.


Bij Tradekraft geloven we dat effectieve communicatie essentieel is voor succes. We streven ernaar om open en eerlijk te communiceren met onze klanten, zodat we hun behoeften volledig begrijpen en op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden.

Our vision


Onze visie is om hoogwaardige diensten te leveren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit. We zetten ons in om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen en streven naar duurzame groei en succes op lange termijn.


Bij Tradekraft zijn we toegewijd aan betrouwbaarheid. We bouwen sterke relaties op met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en consistentie. We doen wat we beloven en leveren tijdig resultaten.

Ready to get started?


Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie of thee drinken en kletsen over de mogelijkheden?

Kom gerust een langs bij ons op kantoor!