TRADEKRAFT

EXPERTS THAT YOU CAN

RELY ON!

ENGINEERING


Tradekraft kent een lange en mooie geschiedenis en dat is vooral te danken aan ons oog voor de toekomst.

Wij begrijpen goed dat mensen, bedrijven en organisaties niet op zoek zijn naar installaties, maar naar oplossingen voor specifieke problemen.

EVENT MANAGEMENT


U wilt flink uitpakken met een groots opgezet feest of evenement maar u ziet door de bomen het bos niet meer?

U kunt de volledige technische productie uit handen geven aan Tradekraft.


ASSET MANAGEMENT


Van mutatieprojecten tot serviceklussen. Technische dienst tot huismeester.

Wij bouwen voort op onze eigen expertise, terwijl tegelijkertijd de behoeften van de opdrachtgever altijd centraal staan.Samen met ons betrouwbare partners van vakmensen kunnen wij alle projecten op ons nemen en in hoge kwaliteit afleveren.

PROJECT MANAGEMENT


Komt u capaciteit te kort om al uw projecten tot een goed einde te brengen dan kunnen wij u ondersteuning bieden. Wij kunnen de complete engineering, werkvoorbereiding of installatie van uw project of projecten voor u uit handen nemen.


Tevens kunnen wij ingezet worden in als tijdelijke ondersteuning binnen 1 van uw projectteams. De werkzaamheden kunnen wij op locatie, bij u kantoor of op het project uitvoeren.


U kunt de gehele project aan ons uitbesteden of wij kunnen ondersteuning bieden in uw huidige projectteam. Dit kan voor de gehele looptijd van een project of voor verschillende specifieke fases van een project waarbij extra ondersteuning gewenst is. Wij kunnen in verschillende fases van een project instappen. Zo heeft u de juiste ondersteuning wanneer u dat nodig heeft.


Ready to get started?


Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie of thee drinken en kletsen over de mogelijkheden?

Kom gerust een langs bij ons op kantoor!