TRADEKRAFT

Engineering


Tradekraft kent een lange en mooie geschiedenis en dat is vooral te danken aan ons oog voor de toekomst. Wij begrijpen goed dat mensen, bedrijven en organisaties niet op zoek zijn naar installaties, maar naar oplossingen voor specifieke problemen.

Tradekraft bied de totaaloplossing op het gebied van installatietechniek,  turn-key afbouw en renovatie.


Tradekraft kent een lange en mooie geschiedenis en dat is vooral te danken aan ons oog voor de toekomst. Wij begrijpen goed dat mensen, bedrijven en organisaties niet op zoek zijn naar installaties, maar naar oplossingen voor specifieke problemen.

Bij alle diensten die wij leveren gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen.

Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk zodat onze oplossingen voldoen aan de wensen van de opdrachtgever.

Voor nieuwbouw, renovatie en turn-key (af)bouwprojecten, realiseert Tradekraft o.a. voor het elektrotechniek, werktuigkunde, beveiligingstechniek, audiovisueel, datanetwerken, WiFi en

duurzame energie.

TURN-KEY AFBOUW & RENOVATIE


Je hebt een stuk grond gekocht op jouw droomlocatie en wilt daar jouw droomhuis realiseren, maar je hebt geen tijd of geen zin om er veel werk mee te hebben.


Dan bieden wij van Tradekraft dé oplossing: het Turn-key concept. De gehele bouw wordt voor je verzorgd en jij hebt er geen werk mee. Tevens denken wij van begin af aan met je mee en tackelen we daarmee eventuele onvoorziene omstandigheden.


We maken de woning sleutelkaar en na de turn-key oplevering overhandigen wij je de sleutel van je huis en al wat rest is het inrichten van de woning.

.

ELEKTROTECHNIEK


Voor grote én kleine projectenverzorgen wij innovatieve en duurzame elektrotechnische installaties.

Wij tekenen en ontwerpen, inspecteren, denken mee over de engineering én realiseren installaties.


Onze mensen wisselen kennis en ervaring met elkaar uit en wij stimuleren individuele opleidingen en trainingen. Ook zorgen wij ervoor dat alle systemen perfect samenwerken in een overzichtelijk gebouwbeheersysteem.

WERKTUIGKUNDE


Wij zijn deskundig in het ontwerpen, beheren, onderhouden en installeren van alle soorten en maten werktuigkundige installaties.


Grootschalig, specialistisch of juist maatwerk, ons werkterrein is breed en onze mensen hebben alle kennis en vaardigheden in huis om opdrachtgevers te helpen en te adviseren waar nodig.


Daarbij maken wij graag gebruik van de nieuwste technieken en bieden wij duurzame en energiezuinige oplossingen.

BEVEILIGING & COMMUNICATIE


De mogelijkheden op gebied van beveiliging en communicatie zijn eindeloos. Tradekraft stelt alles in het werk om uw werkplek, huis en leefomgeving zo veilig en comfortabel mogelijk te maken.


Technische snufjes bieden u gemak waar u dat nodig heeft en maakt het voor u mogelijk om zonder zorgen te ondernemen en te leven.


Door een geïntegreerd netwerk van oplossingen te installeren waar u elke dag weer op kunt vertrouwen.

.

AUDIOVISUEEL


Onze audiovisuele installaties voorzien elke ruimte van het juiste beeld, licht en geluid. We denken graag mee over passende oplossingen voor bijvoorbeeld kantoren, kerken, scholen of woonhuizen.


Als betrokken specialist werken we nauw samen met architecten, aannemers en installateurs. Gebruikersgemak staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat onze audiovisuele installaties voor u van toegevoegde waarde zijn..

DUURZAME ENERGIE


Een van de pijlers in maatschappelijk verantwoord ondernemen is de steeds grotere focus op duurzaamheid. Ondernemen met oog voor de wereld om ons heen en door gebruik te maken van duurzame oplossingen.


Naast de opbrengst voor mens en milieu kan duurzaam ondernemen ook goed voor uw bedrijfs- huisresultaat zijn. De opbrengst van zonnepanelen het besparen van kosten door te switchen naar LED verlichting en het rijden op elektriciteit in plaats van vervuilender alternatieven kunnen u als bedrijf behoorlijk wat voordeel opleveren..

SERVICE & ONDERHOUD


Onderhouden is beter dan storingen verhelpen, daarom bieden wij onderhoudsdiensten en preventieve onderhoudscontracten aan. Dat geldt voor onze eigen installaties maar ook voor installaties geplaatst door andere installateurs.


Mocht er onverhoopt een storing ontstaan dan is onze serviceafdeling zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar via 085 130 85 82.


Ready to get started?


Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie of thee drinken en kletsen over de mogelijkheden?

Kom gerust een langs bij ons op kantoor!