TRADEKRAFT

Event Management


U wilt flink uitpakken met een groots opgezet feest of evenement maar u ziet door de bomen het bos niet meer? U kunt de volledige technische productie uit handen geven aan Tradekraft.

Het technisch produceren van een evenement vereist ervaring en kennis van specifieke licht-, geluid-, videotechnieken, stroomvoorzieningen en veiligheidseisen omtrent het hijsen en hangen van deze techniek.

Wij ontnemen de stress en de risico’s die komen kijken bij het technisch produceren van uw evenement, bedrijfspresentatie, productintroductie, feest, beurs of lezing. Tradekraft focust zich niet alleen op de techniek, maar ook op het plezierige, professionele en persoonlijke contact met u als opdrachtgever.

Wij staan garant voor de juiste uitstraling van de techniek, de afwerking en voor onze collega’s die uw evenement naar een technisch succes leiden. Wij bewaken de technische inhoud, realisatie en beleving, voor u een hele zorg minder!

VERHUUR


Van losse materiaalverhuur tot het compleet verzorgen van licht- en/of geluidstechnische producties in alle voorkomende varianten, op alle denkbare gelegenheden.


Organiseert U een bedrijfsevenement, presentatie, bruilof, verjaardagsfeest, schoolfeest, concert, muziek- of theaterfestival? Wij zijn de betrouwbare partner die u alle zorgen uit handen neemt aangaande de licht- en/of geluidstechniek. Indien gewenst maken wij een compleet creatief plan en inventariseren wij de eisen van eventuele artiesten en bijzonderheden van de locatie.


.

SHOWS


Als uw partner in showtechniek worden wij ook vaak gevraagd om complete shows te draaien. De shows die gedraaid worden kunnen verschillen en zijn zeer uitlopend. Tradekraft heeft ervaring bij de volgende shows: Dinnershows, Musicals, Televisieshows, Streams, Roadshows en Hondenshows.


Door onze jarenlange ervaring in bovenstaande shows kunnen we snel inspelen op uw vraag en weten we direct wat u nodig heeft. Samen kunnen we tot een goede planning van uw show komen en kunnen we garanderen dat u de show steelt..

FESTIVALS


Tradekraft levert samen met haar

betrouwbare partners al jaren voor de meeste festivals in heel Benelux de totale inventarisatie als licht, geluid, rigging en special effects.


Er zijn vele aspecten die bij een festival komen kijken waar u voor een ander evenement misschien nooit bij stil zou staan. Denkt u hierbij aan, vergunningen, geluidsnormen, overlast reductie voor omwonende en crowdmanagement.


Tradekraft helpt u hierbij, buiten de geluid en licht apparatuur kunnen wij u ook voorzien van advies met betrekking tot vergunningen, crowdmanagement en het uitvoeren van geijkte geluidsmetingen om te problemen tijdens en na afloop van uw festival te voorkomen.
CAMERABEWAKING


Er zijn verschillende doelen voor cameratoezicht mogelijk, zoals handhaving van de openbare orde en veiligheid, maar ook verkeerstoezicht, tellingen van personen of voertuigen of crowd-control, zoals vaak bij grootschalige evenementen gewenst.


Opgenomen beelden kunnen door de politie en het Openbaar Ministerie worden gebruikt voor opsporing en vervolging maar ook voor evaluaties.


Zekers bij grote evenementen kan men hierdoor een volgend evenement nog beter voorbereiden. Camera’s worden voor uiteenlopende doelen ingezet. Globaal kan daarbij onderscheid worden gemaakt naar het ‘moment’ waarop de camera effect moet hebben:


BEURS


Ook voor de technische realisatie rondom uw beurs of stand bent u bij Tradekraft aan het juiste adres. Tradekraft denkt met u mee over creatieve vormgeving en onderhoudt de contacten met de standbouwer met betrekking tot de invulling van de AV techniek.


Onlosmakelijk daaraan verbonden zijn de contacten met de beursorganisatie en/of de beurs locatie met betrekking tot de technische details als bijvoorbeeld stroom-, constructie-, en hijstechniek. Indien gewenst kunt u ook de technische productie aan ons uit handen geven en zich richten op het thema, de inhoud, de merkbeleving en het leggen van waardevolle contacten.

.

CONGRESSEN


Congressen, meer van hetzelfde? Niet als er voor de juiste ambiance wordt gezorgd. Kleine moeite, groot genot.

De perfecte sfeer en optimale aandacht voor uw congres bereikt u met licht- en audiovisuele toepassingen op maat. Tradekraft levert de vertaal-, debat-, geluid-, video en lichtinstallatie en produceert voor uw congres turn-key alle techniek.


Wij adviseren u bij het gebruik van hedendaagse high tech technieken zoals bijvoorbeeld interactieve stemsystemen, projectie, touchsystemen, webcasting, videoconferencing, narrowcasting, en het gebruik van de juiste content, social- en new media tijdens uw evenement. Kortom, oplossingen op maat!

UITVAART


Meer en meer wordt er tijdens een uitvaart gebruik gemaakt van geluid en beeld techniek die bijdraagt aan een waardig afscheid.


U kunt hierbij denken aan een scherm waarop foto’s worden afgespeeld, een geluidsinstallatie op plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is en het versterken van muziekstukken. Maar ook opname van de een uitvaartdienst op cd, of het op een scherm vertonen van de plechtigheid in een tweede ruimte behoord tot de mogelijkheden.


Onze technici zijn discreet en werken nauwgezet om alle wensen vanu en de nabestaanden vorm te geven, op elke locatie.

.

Ready to get started?


Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie of thee drinken en kletsen over de mogelijkheden?

Kom gerust een langs bij ons op kantoor!