TRADEKRAFT

Event Services


Naast het leveren van hedendaagse technieken en oplossingen voor uw evenement, bieden wij ook services aan. Zo kunnen wij verzorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

FULL SERVICE PARTNER


Op verschillende locaties is Tradekraft huisleverancier van alle evenementtechniek. In een aantal locaties wordt zelfs met een vaste Tradekraft bezetting gewerkt om niet alleen de techniek, maar ook het commerciële team op locatie te begeleiden.


Onze collega’s gaan als onderdeel van het sales team samen met u en uw klant aan tafel om deze te adviseren in alle mogelijke en hedendaagse technieken en oplossingen. Veelal vervult Tradekraft hierin een bijzondere rol omdat wij, ingegeven door een uit efficiëntie voortkomende kostenreductie, zorg dragen voor een specifieke hoeveelheid (semi)permanent aanwezige evenemententechniek.

.

PERSONEEL


Heeft u voor uw evenement alle techniek in huis maar mist u net nog die AV Technicus of Event Crew?


Tradekraft levert ook gekwalificeerd personeel. Denkt u hierbij niet alleen aan een technicus voor geluid, licht of beeld, maar ook aan chauffeurs,

(B, BE, C, CE) om uw materiaal op het juiste moment op de juiste locatie te krijgen.


STROOMVOORZIENING


Tradekraft levert stroomvoorzieningen op maat voor markten, braderieën en evenementen. Van een enkel stroompunt tot krachtstroom aansluitingen.


U levert de plattegrond aan, met daarop de aangewezen stroompunten en Tradekraft levert de aansluitingen. De complete infra ontzorgd! Waar nodig worden de kabels afgedekt met kabelmatten of kabelbruggen, dit om de veiligheid van uw bezoekers te waarborgen.


Is er geen hoofdaansluiting beschikbaar? Geen Probleem! Wij leveren ook aggregaten in alle maten om u van de juiste stroom te voorzien.

SERVICE & SUPPORT


Een beamer die het begeeft, het licht wat niet meer op de juiste kleur wil, of de microfoon doet het niet, het zijn van die ongewenste kwalen die onderdeel uitmaken van de hedendaagse techniek. Omdat dit soort problemen altijd ongelegen komen zijn wij voor onze vaste klanten 24 uur per dag bereikbaar om uw storing te verhelpen.


Om dit soort storingen te voorkomen en om uw installatie in top conditie te houden is het van groot belang om met enige regelmaat preventief onderhoud uit te voeren. Onderhoud, zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid van apparatuur behouden blijft, ook als deze wat ouder wordt. Mocht deze het onverhoopt toch begeven is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om terug te vallen op de apparatuur van Tradekraft om te zorgen dat uw event doorgang kan vinden.

Ready to get started?


Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie of thee drinken en kletsen over de mogelijkheden?

Kom gerust een langs bij ons op kantoor!